1e Wensconcert in Topshelf Alkmaar

Het 1e ‘wens’ concert van aLIVErequest is een feit. Het was een mooie middag met een speciale gast: Elea Bekkers klassiek zangeres, actrice en tekst schrijfster met een uitzonderlijk mooie en krachtige zangstem.

Er waren verschillende verzoekjes (enige muziekstukken werden op veler verzoek meerdere keren gespeeld) en er was een verrassingsoptreden van een van onze kleinste bezoeksters. Ook deze wens hebben wij natuurlijk graag vervuld.

Kort geschreven het was een fraai concert met vele blije en verraste gezichten. Tijdens het winkelen een ‘gratis’ optreden krijgen is voor velen toch nieuw.

Tot slot willen wij graag Topshelf bedanken voor de uitstekende ondersteuning en hulp (voor en tijdens onze actie) Ook willen wij graag de 2 medewerkers van het Rode Kruis bedanken voor hun aanwezigheid en steun. En natuurlijk dank aan Elea Bekkers voor het uitstekende optreden.

Ons aller grootste dank gaat uit naar al de mensen die aan onze actie gedoneerd hebben. Deze middag heeft een totaal bedrag van €114,00 opgeleverd voor het goede doel van Serious Request. Op dit moment hebben wij samen met iedereen die onze actie ondersteund al meer als 2 kinderen samen kunnen brengen met hun familie.

Nog 2 concerten te gaan. Kom 19 december om 20.00 naar de Ruïnekerk in Bergen of woensdag 20 december om 20.00 in het mooie Vredeskerkje in Bergen aan Zee. Deze concerten beloven ook iets heel speciaals te worden met diverse gast optredens en zelfs op beide locaties medewerking van een koor.

Tot ziens in Bergen of Bergen aan Zee.

Tickets zijn nog steeds te koop bij:

Eerste Bergensche Boekhandel, Oude Prinsweg 11, BERGEN
Topshelf Alkmaar, Laat 143, ED ALKMAAR
Kringloopbedrijf Tol. Lamoraalweg 53B, EGMOND aan den HOEF

Of aan de kassa bij het concert.

Hieronder beelden van het 1e wensconcert in Topshelf ALKMAAR [16-12-2017]